Sök i den här bloggen

Translate

lördag 14 februari 2009

14/2 Alla Hjärtans Dag

Då var det Alla Hjärtans Dag.
En kommersiell dag eller en romantisk dag?? Jag väljer att tycka att den är romantisk! Men visst tjänas det pengar på denna dag. Själv har jag köpt presenter och skickat kort till nära och kära, men jag gör det för att sprida lite glädje. Jag tycker att det skickas alldeles för lite vykort nu för tiden så jag tar chanserna då de dyker upp och hoppas att det uppskattas lika mycket av de jag skickar till som jag uppskattar då det ligger någon personlig post i brevlådan! Förra året fick jag inte ens ett grattiskort i brevlådan på min födelsedag utan det var bara grattis-sms som trillade in. Och visst det är tanken som räknas men ett sms är inte detsamma som ett vykort...

I går kväll var jag på bio och såg Seven pounds med Will Smith. 2 timmar med honom är 2 bra spenderade timmar!! Ska inte avslöja filmens slut men den är sorglig och den väckte lite känslor och funderingar. Tycker absolut att den är sevärd!!

Har precis sett starten på skidskytte-VM och det var väl en okej start ur svenska synvinkel. Helen Jonsson gjorde det bra även om det inte räckte till pallen.

Nu ska jag sätta mig och läsa lite i Love Letters of Great Men. Passande för denna dag. Erkänner att det är Sex and the City-filmen som inspirerat mig till att köpa den. Får man inte så mycket personlig post i brevlådan så får man läsa andras brev :-)

Önskar er alla en bra och mysig Alla Hjärtans Dag!! - Oavsett om ni väljer att fira den eller bara tycker att det är en dag påhittad av handeln för att tjäna pengar!


1 kommentar: